Heading West Sommarspecial

Heading West Sommarspecial med Kriz Rogers

Heading West Sommarspecial med Kriz Rogers

Kriz Rogers har ni säkert hört på Countrykanalen Sweden tidigare. Då både som Kriz Rogers och Kristina Åhs. Kriz har även gett oss ett Heading West Christmas special tidigare.

Den svenska sångerskan och låtskrivaren från Gnarp träffade kärleken i USA och flyttade över dit för några år sedan. Efter giftermål och namnbyte blev hon Kriz Rogers.

Nu har hon satt ihop en enkel, trevlig litet program igen, Heading West Sommarspecial. Det blir ca: 30 minuter tal och musik, inspelat utan extern mikrofon på en vanlig laptop.

Programmet sänds fredag 15 augusti och söndag 17 augusti klockan 17,00 svensk tid. Även på onsdag den 20 augusti kan ni höra det på samma tid. 17,00 alltså.

Varmt välkomna!

Mer om Kriz hittar ni på t.ex. facebook

Tagged , Leave a comment

Vi drar till vilda västern…

Bisonfarmen i Gate

Bisonfarmen i Gate

Bästa lyssnare….
på lördag den 2 augusti kan ni träffa några av oss på Bisonfarmen i Gate. Vi är där med vår mobila radio, och försöker underhålla så gott vi, och vädret, och internet tillåter.

Kom gärna och hälsa på oss!

Mer info finner du på sidan: http://www.gatebison.se/wp/?page_id=380

Comments Off

Hej, kära lyssnare!

Tyvärr måste jag meddela att programmet Country County gör uppehåll på obestämd tid. Jag har tidigare utökat tiden mellan nya program till två veckor, men även nu upplever jag att tiden inte räcker till. I mitten av augusti börjar skolan igen, och då måste jag nog lägga all energi på studerandet för att inte tappa för mycket när tempot och likaså kunskapskraven ökar. Jag kommer att underrätta er när det blir dags att köra igång igen!

Istället kommer jag att sända direkt när andan faller på och jag har tid, så kom ihåg att kolla in hemsidan på dag- och veckotablån för att inte missa någon sändning!

Ha´de gott alla countryfans så hörs vi på Sveriges bästa countrykanal!

Lev väl! /Torbjörn

Comments Off