Country to Country till Skandinavien

Country to Country – en ny tvådagars countryfestival i Stockholm och Oslo

Country 2 Country

Country 2 Country

28 februari – 1 mars kommer Nashvilles största countrystjärnor till Norden. Då arrangeras nämligen tvådagarsfestivalen Country to Country på Ericsson Globe i Stockholm och Oslo Spektrum Arena.

Läs mer här, och beställ din biljett!

De artister som är klara för Country to Country i Stockholm och Oslo är Luke Bryan, Lady Antebellum, Florida Georgia Line, Jason Aldean, Brantley Gilbert, Brandy Clark, Kip Moore och Doug Seegers… Fler kan komma!

Tagged , , , , , , , , , Leave a comment

Cina Samuelson weekend

Cina Samuelson

Cina Samuelson

Bästa musikälskare!

Lördagen den 18:e oktober var Per och Pelle på konsert med Cina Samuelson och det gav mersmak.  Så vi vill ge er lite av vad vi upplevde den kvällen.

Hela denna helg blir alltså en musikalisk upplevelse med massor av Cinas musik i radion här på Countrykanalen Sweden. Var 4:e låt blir en Cina-låt hela denna weekend.

Cina har släppt 4 fullängds album och samtliga låtar kan avnjutas under helgen. Ni kommer även att få höra en repris på vår intervju med Cina som gjorden för något år sedan.

Besök Cina på hennes hemsida: http://www.cinasamuelson.se/ och köp hennes fina musik.

Tagged Leave a comment

Information angående Countrykanalen Sweden

Många har undrat och många har trott att vi stänger ner Countrykanalen Sweden!!!

Countrykanalen Sweden

Countrykanalen Sweden

SÅ ÄR INTE FALLET!

Vi har under ett antal år levererat program till en rad olika radiostationer ute i landet. Det fortsätter vi med även idag. Allt vi gjort är att förändra lite med vilka program som skickas ut.

Bulls Country Jukebox ersätts av Lasse Bygdéns My Kind of Country.

Pelle Johnssons Skattkistan fortsätter att sändas på dessa stationer ute i landet, precis som här på countrykanalen.

De stationer som vi samarbetat med under dessa två år är:
Radio Tidaholm, Radio Falköping, Radio Nostalgi, Radio Wake Up, Radio Sotenäs, Radio Skellefteå, Cityradion Gävle och närradion i Boden. Även tidvis Radio Orsa.

Nu hoppas jag att inga fler missuppfattningar dyker upp. Countrykanalen Sweden kommer att ge er härlig Countrymusik även i fortsättningen.

Mvh Per

Tagged , , , , , , , , Leave a comment