Countrykanalen önskar er en Glad Påsk

Glad Påsk

Countrykanalen Sweden önskar er en Glad Påsk.

Vi hoppas att ni får en lugn och skön helg med massor av trevligheter och god musik. Vi tar inte ledigt, utan ni kan dygnet runt höra slingan eller våra program i etern. Så lyssna in då och då.

Är du sponsor?
Det kan löna sig att besöka countrykanalen.se då och så ni inte missar någon livesändning eller någon utlottning av något kul. Är du sponsor, så logga in och se efter vad som finns just nu!

TECKNA VÅRT SPONSORAVTAL
Ni har säkert märkt att våra sändningar är fria från reklam?

Och vi hoppas att ni vill ha det så i framtiden också. Men det går bara med ER hjälp. Så bli stödmedlem direkt, eller uppdatera det du redan har. Kika in på sidan Bli Sponsor för mer information.

Glad Påsk
önska Per och alla andra som arbetar på Countrykanalen Sweden

Tagged Leave a comment

Angående ljudarkivet

Den senaste tiden har det inkommit många frågor angående vårt ljudarkiv.

Countrykanalen.se

Countrykanalen.se – Sveriges Countryradio

Ljudarkivet är en tjänst där vi tillhandahåller de tre senaste programmen från våra programledare. Många vill kanske lyssna på andra tider, eller flera gånger, så där tror vi att ljudarkivet är bra. Vill man lyssna på äldre program så finns samtliga upplagda på sponsorsidan. Här hittar du över 100 av våra inspelade program sedan lång tid tillbaka. Men…

Du behöver vara sponsor…
… för att få tillgång till detta arkiv på sponsorsidan krävs att du är sponsor till Countrykanalen Sweden. Detta blir du enkelt via sidan Bli Sponsor.

Det är enkelt och billigt att stödja oss i vår verksamhet, och att få tillgång till vårt kompletta ljudarkiv.Som sponsor får du även möjligheten att deltaga i olika utlottningar av t.ex. cd skivor, konsertbiljetter eller annat kul vi kan hitta på då och då.

Kostnaden att bli sponsor är endast 20:- per månad. Den summan hjälper oss att hålla radion igång och att betala de kostnader som en radiostation har.

Vi som jobbar med att driva denna verksamhet hoppas ni respekterar det beslut vi tagit angående ljudarkivet. Och att ni uppskattar Countrykanalen Sweden.

/Per Gyllingberg

Comments Off

Sponsorshow Anita Rundlöf

Nästa sponsor ut i vår lilla serie är Anita Rundlöf.

Anita Rundlöf

Anita Rundlöf

Anita presenterar sina favoriter och skickar även med en liten berättelse.

Onsdag 19 mars och fredag 21 mars klockan 10,00 och 18,00 denna vecka kan ni njuta av Anitas favoriter.

Programmet sänds även på södag den 23 mars klockan 16,00.

Presentatör är Per Gyllingberg
Varmt välkomna!

Countrykanalen Sweden såklart!

Tagged Comments Off