Ris och Ros om omröstningen till Sveriges bästa countryartist

svenska-flaggan-2Jodå, naturligtvis lyssnar vi på era åsikter! Vi får in åsikter i stort sett varje dag rörande Countrykanalen Sweden. Och vi gör så mycket vi kan för att uppfylla era önskemål.

Vad gäller omröstningen Sveriges bästa countryartist så är det precis likadant. Vi lyssnar på era åsikter. Tyvärr missade Per att producenten Sture Larsén hade tänkt att det skulle bli 4 deltävlingar + en final.

Så till er som undrar...
Det blir alltså 4 deltävlingar med tillsammans 80 deltagare. Därefter samlas de med flest röster till en finalomgång. Tyvärr kan vi inte exakt säga när de nya omröstningarna kommer bli tillgängliga. Men det blir med ungefär tre veckors mellanrum. Allt beroende på tid och möjlighet för oss att spela in det.

Däremot förbehåller vi oss rätten att bestämma vilka artister som kommer med på listan. Vilka som är bättre än andra är en fråga om tycke och smak.. Sedan ska vi nog inte se detta som blodigt allvar, utan mer en kul grej där vi som radio ger er en chans att kanske upptäcka fler svenska artister du kanske inte hört innan.

För er som inte känner till det, så är ett av Countrykanalen Swedens åtaganden att spela svensk musik. Idag har vi 20 timmar i veckan med svenska countryartister, fördelat på tre entimmesblock per dygn, utom söndagar då det är två entimmesblock. Om ni känner till någon annan station som spelar mer än detta, så vill vi gärna veta det.

Så hjälp oss med att rösta i de 4 olika deltävlingarna. Röstsidan hittar ni här

Mvh Per Gyllingberg!

Tagged Leave a comment

Rösta fram 2014 års bästa svenska countryartist. Deltävling 1

Countrykanalen Sweden - Best country music ever

Countrykanalen Sweden - Best country music ever

Rösta fram 2014 års bästa svenska countryartist! Vilken är din favorit? Deltävling 1!

Vi har valt ut 20 artister / Band slumpmässigt. Och nu vill vi veta vem just du gillar bäst av dessa.

Är det någon du inte hört innan, så kan du lyssna på samtliga artister/Band på onsdagar, klockan 10,30 + 18,30, fredagar klockan 10,30, samt söndagar 13,00. Presentatör är Sture Larsén.

Ingen vinner något, ingen förlorar något, endast äran att ni röstat fram 2014 års Svenska  favoritartist tror vi är tillräckligt för den vinnande artisten.

Rösta på din favorit nedan! Röstningen pågår till och med den 16 mars.

Bästa Svenska Countryartisten eller gruppen

View Results

Loading ... Loading ...

Här kan du lyssna på vår presentation av artisterna tillsammans med musik. Så om du inte vet hur de låter.. Lyssna in..

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Tro nu inte att det bara finns dessa 20 här i landet... om någon vecka (eller 2 ) kommer nästa gäng o om ca 1 månad ytterligare 1 program som ni kan rösta på vilket betyder att detta bara är en deltävling.. Dom 5 som ni röstat fram ur varje program kommer sen mötas i en slutfinal... o på ngt sätt kommer jag uppmuntra vinnande band/artist efter detta..det var o är iaf min tanke bakom detta program...så fortsätt att lyssna o rösta så får vi sen se vilken(vilka) som blir den/dom lyckliga..

Sture

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Comments Off

Kristen Musik. “The masters radio”.

lewis_family_roy

Little Roy From Lewis family

Nu byter vi namn på "Gospeltimmen" till "The masters radio", och passar samtidigt på att utöka sändningstiden till 2 timmar.

"The masters radio" kan du nu lyssna på varje söndagsmorgon mellan kl. 9:00 till 11:00.

Vi på Countrykanalen Sweden vill dela med oss av det kristna kärleksbudskapet och den äkta känslan från den Country och Bluegrassmusik, som är grundstenarna till dagens utbud av den musikform, som så många älskar och tar till sig.

Sångtexter och annat innehåll har kristen anknytning och omfattar hela spectrat av den musik som spelas i Countrykanalen.

Vi vill gärna att ni lyssnare fortsätter att höra av er och säger vad ni tycker om programmet. Synpunkter om innehåll, sändningstid m.m.

Skriv gärna ett E-mail till pelle@countrykanalen.se

Välkomna att lyssna in.

Per Gyllingberg och Pelle Johnsson.

Comments Off