Vi drar till vilda västern…

Bisonfarmen i Gate

Bisonfarmen i Gate

Bästa lyssnare….
på lördag den 2 augusti kan ni träffa några av oss på Bisonfarmen i Gate. Vi är där med vår mobila radio, och försöker underhålla så gott vi, och vädret, och internet tillåter.

Kom gärna och hälsa på oss!

Mer info finner du på sidan: http://www.gatebison.se/wp/?page_id=380

Leave a comment

Hej, kära lyssnare!

Tyvärr måste jag meddela att programmet Country County gör uppehåll på obestämd tid. Jag har tidigare utökat tiden mellan nya program till två veckor, men även nu upplever jag att tiden inte räcker till. I mitten av augusti börjar skolan igen, och då måste jag nog lägga all energi på studerandet för att inte tappa för mycket när tempot och likaså kunskapskraven ökar. Jag kommer att underrätta er när det blir dags att köra igång igen!

Istället kommer jag att sända direkt när andan faller på och jag har tid, så kom ihåg att kolla in hemsidan på dag- och veckotablån för att inte missa någon sändning!

Ha´de gott alla countryfans så hörs vi på Sveriges bästa countrykanal!

Lev väl! /Torbjörn

Leave a comment

Don Redmon’s nya cd är här!

Don Redmon (Andreas Johansson) nya cd är här. Den heter Walk In The Footsteps (of my father).

Samtliga sånger är skriva av Andreas med hjälp av vänner som Linda och Peter Dahl, Stefan Rengman mfl.. Cd’n är Andreas första soloalbum, det innehåller 12 spår. Och ni som redan tidigare gillade Andreas kommer inte bli besvikna. Annika Ljungberg gästsjunger på ett spår, likaså Andreas son Filip på ett spår.

http://www.donredmoncountry.se/

Don Redmon - Walk in the footsteps

Don Redmon – Walk in the footsteps

Tagged , , , , , Leave a comment