Peter Axelsson bjuder på blandad kompott och önskningar

Lördag 20/12 kl 20 kör vi lite live med massa musik och julmusik samt önskningar.

Leave a comment

God Jul och Gott Nytt år!

jultomte4 timmars livesändning på fredag den 19:e med julhälsningar, julklappsrim, tårta och fullt hus i studion!
Dessutom Julrimsakuten på söndag kl. 19.00-20.00 med Torbjörn Eriksson!

Julen står snart för dörren och vi här på Countrykanalen Sweden tycker att det är ett utmärkt tillfälle att förgylla er tillvaro lite mer. Därför blir denna fredags Friday Night Live lite speciellt. Det är tänkt att starta vid 19.00 och hålla på ända fram till 23.00 med julmusik och julmys! Uppslutningen är inte att klaga på heller för Per Gyllingberg, Pelle Johnsson, Sture Larsen och Cenneth Karlsson ska ju vara med. Så, glöm inte att lyssna nu på fredag mellan 19.00 och 23.00. Countrykanalen Sweden Friday Night Live heter programmet!

Det lackar mot jul och alla klappar är väl förhoppningsvis redan inhandlade vid det här laget om ni inte fungerar som jag. Vissa år har man gjort “sista-minuten”-inhandlingen till en konstart nästan. Uppskattar ni det lilla extra med rim på paketen som undertecknad, så kanske det kan vara svårt att få tid med konstruera dem när julstöket tar lite väl mycket energi. Då kan ni testa att ta mig till hjälp! Maila till mig och ge mig lite info. Ju mer desto bättre.

Vem ska få paketet? Gammal? Ung? Vad är det i det? Speciella egenheter eller intressen hos personen som ska få paketet? Improvisera lite om info som ni tror jag behöver veta och skicka in ett mail till torbjorn (at) countrykanalen.se.

Resultatet kommer i Julrimsakuten på söndag kl. 19.00-20.00!

God Jul och Gott Nytt år!

Tagged Leave a comment

Dale Watson weekend

Dale Watson
(född 7 oktober 1962 i Birmingham, Alabama) är en amerikansk country/ Texas Country sångare, gitarrist, låtskrivare, och författare. En levande jukebox.

Denna helg kör vi alltså en Dale Watson weekend med massor av hans musik i slingan.

Dale Watson

Dale Watson

Missa inte det !

http://www.theconnextion.com/dalewatson

Tagged , , , Comments Off